Hälsosamma linsflingor

Hälsosamma linsflingor

Hälsosamma linsflingor

Varumärket Paulúns för mig står för goda produkter, utan tillsatt socker och tillsatser, för ett sunt och hälsosamt leverne. Jag köper ofta från Supersortiment som består av allt från SupergranolaSupermixSupergrötmixSuperknäckefärsk Supergröt till Supermüsli och Superflingor. Nu kommer ytterligare en nyhet från Paulúns, hälsosamma linsflingor (varuprov).

Perfekt kombo med krämig vaniljyoghurt, grekisk yoghurt eller liknande.

Perfekt kombo med krämig vaniljyoghurt, grekisk yoghurt eller liknande.

Linsflingorna är tunna, krispiga linsflingor utan tillsatt socker. Den kommer i två olika varianter. Linsflingor naturell med chiafrön och Linsflingor hallon & kokos. Riktigt goda flingor med härligt crucnh och god smak. Jag har bara testat de naturella och de hade en riktigt god smak av kanel och kardemumma. Perfekt kombo med en krämig vaniljyoghurt, grekisk yoghurt eller liknande. Toppa gärna med fräsch frukt eller bär. Perfekt både till frukost och mellanmål!

Lika bra till frukost som mellanmål.

Lika bra till frukost som mellanmål.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *