L300 Bright & Firm

Man blir ju (tyvärr?!) inte yngre med åren direkt. Jag kan ju numera kalla mig 40+ och det är klart att det syns. Rynkorna kommer sakta men säkert och likadant med gråa hårstrån. Att man har två härliga, livliga barn som orsaker en bekymmer ibland sägs bidra till att ålderstecknen kommer snabbare. Inte vet jag. Huden har dessutom utsatts för olika hormonförändringar vid tex mina graviditeter och så har den utsatts för solens starka strålar genom åren.

L300 Bright & Firm.

L300 Bright & Firm.

För att komma till rätta med detta försöker jag numera ta hand om min hy så gott jag kan. Jag försöker alltid smörja åtminstone ansiktet med stark solskyddsfaktor även när jag inte är utomlands och så investerar jag i bra dag-, natt och ögonkrämer. Just nu testar jag L300 och deras serie Bright & Firm. Den ska minska och förebygga just hyperpigmentering (som kan orsaka mörka fläckar och ojämn hudton och uppstår just på grund av ålder, solexponering eller hormonförändringar) och därmed ge återfuktad hud med jämnare hudton, ökad fasthet och mer lyster. Redan efter fyra veckors användning ska man se resultat.

Mirakelkräm för 40+-are?!

Mirakelkräm för 40+-are?!

I serien ingår Day Cream (spf 15), Night Cream och Eye Cream. Istället för lock har samtliga krämer i serien en pumpdosering vilket gör att man får ut exakt rätt mängd kräm. Behöver man mer någon dag är det bara att trycka lite extra.

Än har jag inte märkt någon revolutionerande skillnad på fasthet, rynkor och lyster. Å andra sidan har det inte gått fyra veckor ännu. I vilket fall som helst är krämerna dryga, går snabbt in i huden och ger en skön, mjuk och fräsch känsla. Att dagkrämen dessutom har solskyddsfaktor 15 är ett stort plus! Samtliga är oparfymerade och fria från parabener och mineraloljor. Perfekt present till mor (eller dig själv) på Mors Dag?!

L300 säljs enbart på Apotek.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.