Skylanders SWAP Force har anlänt

Så är de äntligen här – Skylanders SWAP Force har anlänt ute i butik! Det nya för denna version, förutom nya banor på själva spelet, är att man kan mixa och matcha figurernas över- och underdelar för att skapa 256 SWAP Force-Skylanders med olika förmågor. Det är 7 nya gubbar i 8 olika element. Dags för oss föräldrar att åter öppna plånboken med andra ord (och bli ruinerade för ”alla andra” har ju….!!!). Självklart kan man fortsätta spela med sina ”gamla” figurer, men nu vill de ju även ha alla nya dessutom…

I lördags var jag, Mattias och barnen bjudna av PR-byrån Bite på lanseringskalas för nya Skylanders SWAP Force. Kalaset ägde rum inne på Skansen-akvariet. Trippel lycka för barnen alltså – Skansen med alla dess djur, Akvariet som är det bästa på hela Skansen och få testa nya Skylanders! Solen sken och alla var på strålande humör.

Självklart började vi inne på Akvariet där själva eventet skulle äga rum. Barnen fick varsin skattkarta som gick runt hela akvariebyggnaden. Barnen var helt i extas och sprang från det ena djuret till det andra i ren och skär lycka över att se alla apor, ormar, fiskar, hajar, fåglar, råttor, sköldpaddor, krokodiler etc.

Det bästa var dock när vi kom till slutet där flera spelenheter stod utställda med nya spelet och nya gubbar. Alla fick spela och även battla. Segraren på battlet vann en Skylanders Giants. Gustaf battlade mot Mattias och Gustaf vann (hehe, bra jobbat Gustaf, sätta pappa på plats!!!).

Vi bjöds på bananer, godis och dricka och barnen fick även chansen att fotograferas som en Skylander.

Gustaf ville knappt gå ifrån spelområdet men det bästa återstod ju. Att hitta skatten. Och vilken tur – barnen hittade skattkistorna. Skatten bestod av det nya SWAP Force-spelet. I spelpaketet ingick även två SWAP Force figurer. Barnen fick också några GIANTS figurer med sig hem, nyckelband och klistermärken. Lyckan var total!

Nu hade jag planerat att vi skulle äta en snabb lunch och sedan fortsätta kolla på djuren, men barnen ville annorlunda. Inte en minut fick gå till spillo, nu skulle här hem och spelas. Så det vackra solskenet och det gratis inträdet till trots bar det av hemåt. Skansen får tydligen vänta! Spelet har gått varm här hemma, kul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *