Lansering av Champagneexperten Richard Juhlins rosébubbel

Lansering av Champagneexperten Richard Juhlins rosébubbel

Lansering av Champagneexperten Richard Juhlins rosébubbel

Visst är det gott med ett glas vin, öl eller bubbel då och då? Både till vardags, fest och ute på krogen. Jag dricker inte för att för att bli alkoholpåverkad, det är jag för gammal för, utan för att det helt enkelt är gott! Nuförtiden väljer jag allt oftare ett alkoholfritt alternativ. Nu pratar jag inte läsk utan just alkoholfritt vin, öl eller bubbel. Det har blivit lite av en trend att välja alkoholfritt. Större utbud, bättre kvalitet och ökad medvetenhet ligger bakom den nya nyktra trenden. Jag har tidigare berättat om det alkoholfria mousserande vinet Blanc de Blancs som med sin goda smak gjorde succé på min mans 40-års fest. Jag nämnde då att det även skulle komma ett motsvarande alkoholfritt mousserande rosévin och nu är det dags för lansering av champagneexperten Richard Juhlins rosébubbel.

Det rosa mousserande vinet började säljas på Systembolaget 1 mars och har fått lysande recensioner. Vi hade förmånen att testa detta samtidigt som det vita lanserades och jag kan inte annat än hålla med recensenterna. Ett mycket gott, fräscht och lyxigt alkoholfritt bubbel. Perfekt till vårens alla fester!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *