Önskemat

Ikväll blev det hämtmat igen. Jepp, vi är lata av oss på semestern tydligen! Men det kan man unna sig. Egentligen hade jag tänkt att äta sushi för en gångs skull, men då favoritsushistället har sommarstängt blev det favorithämtmaten istället – Världens godaste, underbaraste Yakiniku med ris och grönsaker. Så gott! Om en liten stund vankas fräsch fruktsallad med glass till efterrätt.

I morgon fyller jag 40 år. Självklart kommer födelsedagsbarnet firas med tårta på sängen till frukost. Jag har själv varit med och valt ut tårtan och jag kan avslöja så mycket att jag verkligen längtar till frukosten. Tårtan ser fantastiskt fin och god ut!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *