Leilas home delivery

Har ni sett programmet Leilas Home Delivery på tv4+? Jag såg mitt första avsnitt häromdagen när Leila var hemma hos Erik och Mackan. Hon lagade New Mexico burger med bacon, en fantastisk mangosalsa och hemgjorda pommes. Såg så fantastiskt, grymt gott ut att jag var tvungen att laga till det själv. Inte särskilt många moment eller svårlagat var det heller. Och vet ni, det var helt fantastiskt, makalöst gott. Vi valde Frisco-bröd såklart och att steka på det i panna med olivolja och flingsalt lyfte ett redan toppenbröd till ännu högre höjder. Smaken på burgarna var utöver det vanliga och tillbehören till var delikata. Mangosalsan var perfekt, så smaskig. Rödlök, tomat, bacon, sallad fantastiskt till. Vi hade dessutom senap och bearnaisesås till maten. Jag njöt och varenda tugga och befann mig i himmelriket!

Jag gillar Leila. Hon är så levande. Hon sprudlar av glädje till mat, är färgstark och sprider en sån positiv energi tycker jag. Det riktigt lyser passion ur hennes ögon. Hon verkar äkta. Sen bjuder hon på goda recept för det mesta och det är inte dumt det inte. Inspiration och tips behövs alltid.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *