Life Scents från Air Wick

Life Scents från Air Wick

Life Scents från Air Wick

Som medlem i Buzzador får jag möjlighet att testa massor av spännande produkter. Jag har bland annat fått testa antipasti från Zeta och Pauluns kylda supergröt. Nu har jag fått testa en helt fantastisk produkt jag blev helt förälskad i från första sekund, Life Scents från Air Wick.

Life Scents från Air Wick

God doft och vackra, skiftande färger på doftljusen från Air Wick

Jag älskar att tända ljus och doftljus i synnerhet. Så här under den mörka årstiden vill jag ha massor av levande ljus tända i hela huset. Det har oerhört hög mysfaktor! Lite extra mysigt är det med tända doftljus just i badrummet/på toaletten. Toalettbesöket blir så mycket trevligare då! Life Scents är doft- och färgskiftande ljus som skapar en inbjudande atmosfär i hemmet med fantastiska ljuseffekter som med jämna mellanrum skiftar i olika färger och har dofter som utvecklas under tiden ljusen är tända. De kommer i tre varianter med olika dofter och mönster på glaset som omger ljuset – Turquoise Oasis, Mystical Garden samt Summer Delights.

Jag har testat dofterna Turquoise Oasis och Mystical Garden. Ställde ljusen inne i stora badrummet/toaletten. De doftade ljuvligt och det var oerhört mysigt med de skiftande vackra färgerna. Lampan i taket vägrade jag tända och det var nästan så att jag ville bosätta mig på toa! Jag demonstrerade även Life Scents för mina svärföräldrar som var på besök och de blev lika förtjusta de. Tummen upp alltså för Life Scents från Air Wick.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *