Lindahls kvarg utan tillsatt socker med smak av sommar

Önskesmak på kvarg utan tillsatt socker

Önskesmak på kvarg utan tillsatt socker

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet ökar kraftigt i och med den starka hälsotrend som råder. Kvargen, gärna utan tillsatt socker och med extra protein, verkar vara här för att stanna. Dessa produker innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Jordgubb-rabarber

Jordgubb-rabarber

Min (och barnens) favoritkvarg är den från Lindahls mejeriprodukter. De smaksatta utan tillsatt socker är hur goda (och nyttiga) som helst! Mina favoriter är vanilj, hallon och nötchoklad. Nu har jag dock testat säsongens smak, jordgubb-rabarber, som kommer i en limited summer-edition. Tydlig och supergod smak av söta jordgubbar och syrlig rabarber. Den kändes väldigt somrig och uppfriskande. Precis lagom söt och därför perfekt både till frukost och mellanmål. En riktigt hit och en ny favorit! Hoppas den blir permanent och inte bara säljs nu under sommaren.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *