Köttfria alternativ på julbordet

Köttfria alternativ på julbordet

Köttfria alternativ på julbordet

Att det är en stark grön trend som råder är det ingen tvekan om. Ta bara vårens boknyheter från Norstedts som ett i mängden av alla exempel. Hur blir det till jul? Kommer det gröna ta över? Jag tror det gröna kommer att öka, men att det kommer ses mer som ett komplement till kött och fisk. Nu kommer nyheter från Quorn för alla oss som vill ha fler köttfria alternativ på julbordet.

Quorn bullar, Quorn prinskorv och Quorn julspecial

Quorn bullar, Quorn prinskorv och Quorn julspecial

För två år sedan kom skinksubstitutet Quorn Helgspecial och Quorn bullar fanns sedan innan. I år lanseras Quorn Prinskorv. Med dessa tre klassiker blir det enklare att servera ett traditionellt julbord som fungerar för alla och som också är snällare för planeten.

Grönt är skönt!

Grönt är skönt!

Har ni förresten sett att Quorn har bytt utseende på sina förpackningar? Mer stilren och snyggare design helt klart. Känns (ännu) mer rätt i tiden!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *