Eriks Majonnäs

Eriks Majonnäs

Eriks Majonnäs

Matbluff eller inte, hela familjens absoluta favoritsås är Eriks Bearnaise Tryffel. Eriks har också många andra goda, kalla såser. Nu senast kom Eriks Bearnaise Parisienne. Nu lanseras även Eriks Majonnäs.

En lyxig Smakbox med allt som behövs för en god räksallad.

En lyxig Smakbox med allt som behövs för en god räksallad.

Det är tre färska majonnäser – en naturell, en smaksatt med chili och lime och en med dill och citron. Majonnäserna är det perfekta tillbehöret till höstens alla fisk- och skaldjursmiddagar. Majonnäsen är god precis som den är men blir också en perfekt bas till en sås eller dressing.

En fräsch och god söndagslunch.

En fräsch och god söndagslunch.

Smaksatt färsk majonnäs var en riktig hit!

Smaksatt färsk majonnäs var en riktig hit!

I veckan fick jag hem en Smakbox med Eriks tre färska majjos samt ingredienser till en Räksallad med knapriga krutonger. Hur lyxigt som helst! Blev en av de godaste och fräschaste söndagsluncherna vi ätit på länge. Vi skippade dock krutongerna och serverade i stället salladen med ett nybakat, fortfarande lite ljummet bröd. Vi testade inte den naturella majonnäsen utan bara Chili & lime samt Dill & citron. Båda var mycket krämiga och smakrika. Fin, rund smak. Supergoda båda två men just till räkorna var Dill & citron en klockren vinnare. Kan tänka mig att Chili & lime blir perfekt till en ugnsbakad lax.

Den här salladen alltså!

Den här salladen alltså!

Lunchen är serverad!

Lunchen är serverad!

I min sallad hade jag räkor i lag från Royal Greenland, kokt ägg, blandsallad, gurka, plommontomater, rödlök, avokado, mango, fetaost och citron och så majonnäsen till. Mums, det här kommer vi laga till snart igen!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *