Verklig skräck

Filmvisning av AnnabelleJag är verkligen inte lättskrämd. Kanske beror det på att jag ofta förväntar mig det värsta, hahaha! Däremot kan jag bli rädd och orolig för saker men det är inte riktigt samma sak tycker jag. Min största skräck just nu är att det ska hända barnen eller min man något… Usch och fy!

Massa god dryck och matiga smörgåsarIgår var jag inbjuden av Warner Bros. Nordic och SF Anytime in till en filmvisning av rysaren Annabelle. Perfekt uppladdning inför dagens Fredag den 13e!! Värdinna för eventet var ingen mindre än den onda dockan Annabelle som är på besök i Sverige. Filmen släpps på Blu-ray, DVD och digitalt den 16 februari.

Dockan Annabelle var på platsDockan Annabelle var med och skrämde slag på biobesökarna i förra årets hyllade skräckfilm The Conjuring, och med filmen Annabelle får vi veta hur allt började. Händelserna bygger även denna gång på arkivmaterial och den verkliga dockan finns faktiskt på ett museum för ockulta ting i USA där en präst regelbundet välsignar henne.

Bara att ta för sig av gott godisStoryn börjar med att make John hittar den perfekta gåvan till sin gravida fru Mia – en vacker och ovanlig vintage-docka i vit bröllopsklänning. Men dockan drabbas snart av en förbannelse och Mias förtjusning i Annabelle varar inte länge…

Popcorn och chipsEventet höll till på ett urläckert hotellrum på som ligger på Kungsgatan här i Stockholm. Rummet var inrett med tidstypiska attiraljer från filmen, porslinsdockor och självklart dockan Annabelle som satt i en av sofforna. Vi var max 15 stycken på plats som bjöds på goda matiga mackor, öl, vin, bubbel, alkoholfria drycker, popcorn, chips och godis.

FilmmysVi fick mingla runt, äta och plocka på oss mer dryck, mat och tilltugg och sen satte vi oss ner och kollade på filmen. Som om filmen inte var läskig nog kom det då och då in skådespelare utklädda till karaktärer i filmen som skrämde oss än mer. Filmen var faktiskt bra och jag hade en mycket trevlig och god kväll!

Skådisar som bidrog till än större skrämseleffektJag måste bara nämna några ord om hotellet. Jag blev riktigt imponerad! HTL är ett nytt hotellkoncept som vänder sig till den moderna resenären. Hotellet har skapat en digital plattform där du checkar in med mobilen, kan boka dygnet runt och där mobilen även fungerar som rumsnyckel. På rummen ansluter gästen enkelt sin egen teknik till en LED-skärm och får sitt eget utbud av filmer och musik med hjälp av Miracast och Airplay. Hotellet på Kungsgatan har 274 smarta rum, lounge med restaurang och uteservering mitt i Stockholm city.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *