Löparskor och löparkläder från Salming

Löparskor och löparkläder från Salming
Löparskor och löparkläder från Salming

Jag har fått förmånen att (utan att få betalt) testa löparskor och löparkläder från Salming. Jag är en sådan person som verkligen pushas lite extra av att testa nytt och är så glad för produkterna jag fick hem. Vem vill inte få en spark i baken liksom?! Jag har aldrig testat löpargrejer från Salming förut så jag gick in i testet som ett tomt blad.

Får du också extra pepp och motivation av nya träningskläder och skor?
Får du också extra pepp och motivation av nya träningskläder och skor?

Skorna jag fick hem är Salming Greyhound, Salmings senaste tillskott till road-segmentet som är utvecklad speciellt för löpturer på hårda underlag och de belastningar på kroppen som följer med detta. Passformen var skön, kändes rymliga. Jag gillade skosnörena, tunna och snabba att snöra. I övrigt var de ingen favorit hos mig, varken på eller på löpturen. Lite för gummiaktig känsla. Passade inte mig helt enkelt. Ska självklart ge dom några chanser till, alla förtjänar en andra och tredje chans!

Salming greyhound shoes, en sko för hårdare underlag.
Salming greyhound shoes, en sko för hårdare underlag.

Kläderna jag fick hem däremot har jag enbart gott att säga om. Jag börjar med ankelsockorna. Okej, ruggigt fula färger men hej vad sköna. Vilken passform. Vilket fantastiskt material. Svettas du mycket om fötterna (vilket jag visserligen inte gör, men däremot både maken och barnen) kommer dessa bli en riktigt stor sommarfavorit! Tröjan – snygg, skön och följsam. Linnet – ja, hade garanterat valt en annan färg men satt som en smäck. Pannband – praktiskt under löpturen (gillar att få lite extra kläm på mitt mina trådlösa lurar) och snyggt även till vardags. Fick även ett par vattenflaskor, men föredrar personligen flaskor i stål och glas framför plastflaskor. Tycker vattnet smakar godare.

Men så mycket snyggt!!
Men så mycket snyggt!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *