Almost like a proper breakfast

Jag är varken mjölkallergiker eller laktosintollerant däremot älskar jag de alternativa mjölkprodukterna som tex sojamjölk, havremjölk, mandelmjölk, havregurt, etc. De smakar så gott. Perfekt alltså inte bara för de som är allergiska utan är ett livsmedel som passar oss alla. Klimatsmart är det också!

Oatly BreakfastVad gäller havredryck är Oatly en av de största aktörerna på den svenska marknaden. Nu har de kommit med en riktigt smart nyhet – Breakfast. Det är en smoothie laddad med fullkornshavre, frukter och bär. En fullkornsfrukost på flaska alltså. Det är faktiskt den första fullkornsprodukten på flaska och varje flaska innehåller 20 g fullkorn.

Jag gillar verkligen den här nyheten. Frukost är ju dagens viktigaste mål och Oatly Breakfast är perfekt för den som inte har tid att äta frukost eller är på språng och behöver något smidigt att äta i bilen, på tunnelbanan eller i skolan. Självklart kan man lika gärna äta den till mellanmål också eller helt enkelt när man behöver fylla på energiförrådet.

Breakfast finns i tre smaker – Blackcurrent/Aronia/Blueberry, Pineapple/Coconut/Banana och Passionfruit/Mango och säljs från och med vecka 7 i de flesta välsorterade livsmedelsbutiker.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Den ska jag testa. Smakerna Ananas/Kokos/Banan och Passion/Mango låter som mina smaker.

    Önskar dig en helt underbar kväll!

    You Rock!!!

  2. Faktiskt super smart ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *