Probi Mage resekit

Perfekta reseapoteketHur förbereder du dig inför en utlandssemester? Själva ser vi till att alltid äta kosttillskott med mjölksyrebakterier i god tid innan. Vi äter också dessa kosttillskott när vi väl är på plats. På så sätt förbereder och anpassar vi magen för den annorlunda bakteriefloran som finns i andra länder.

Det kosttillskott med mjölksyrebakterier vi äter är Probi Mage. Nu finns Probi Mage även i travel pack. Finns att köpa på bland annat apotek. Det har hittills fungerat väldigt bra och vi har i stort sett varit förskonade från magsjuka.

Man brukar säga att 70% av vårt immunsystem har sitt ursprung i magen och sammansättningen av mikrofloran där har stor betydelse för vår hälsa. En rubbning av balansen mellan goda och dåliga bakterier kan leda till att vi blir sjuka. Mjölksyrebakterier är alltså bra att äta även om du inte ska ut och resa. Förutom i kosttillskott finns de goda mjölksyrebakterierna i tex inlagd gurka, oliver, surkål, salami, yoghurt och fil.

Äter du något kosttillskott?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *