Lycklig vinnare av iPad Mini 4 32 gb

Lycklig vinnare av iPad Mini 4 32 gb

Lycklig vinnare av iPad Mini 4 32 gb

I år har det varit mängder med jul-/adventskalendrar på bloggar, Instagram, Facebook och alla möjliga olika sociala medier. Själv hade jag en adventskalender med fina vinster på bloggen förra året. Det var mycket jobb att administrera och jag mäktade inte med det i år. Jag har haft ett enormt stressigt november och december, både på vanliga jobbet, med bloggen och hemma. Jag har därför inte haft tid att delta i andras jul- och adventskalendrar i den utsträckning jag hade önskat. Men några har det blivit. Jag blev faktiskt till och med lycklig vinnare av iPad Mini 4 32 GB.

Älskar guldfärgen! Har den även på min vanliga iPad sedan tidigare!

Älskar guldfärgen! Har den även på min vanliga iPad sedan tidigare!

Tävlingen hölls på Facebook av det energibolag vi använder oss av, Elverket Vallentuna. För att vinna skulle man skriva ett rim till sista vinsten – en iPad mini 4 och det var också vad som låg i vinstpotten. Jag är ingen hejare på att rimma men den här gången fick jag faktiskt till det. Här kommer mitt vinnar-rim:

För en glad pensionär kan det vara svårt att fatta,
vad man ska göra med denna platta.
Men man kan lyssna på musik hur mycket man vill,
kolla på tv, ringa, spela och mycket därtill.
Man styr allt från nåt som heter app,
och en stor nedre knapp.
Lycka till och ha det så kul,
jag önskar dig en riktigt trevlig jul!

Inte så dumt va?! Jag blev superglad! Och om någon vill använda mitt rim så går det bra. Glöm inte att hänvisa till källan bara.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.