Måndag morgon med nybakat

Måndag morgon med nybakat

Måndag morgon med nybakat

Kanske kommer du imorgon att ångra att du tog den där sista ölen eller sista drinken? Kanske kommer du också ångra att du inte gick och la dig tidigare? Kanske tänkte du att det är ju bara Valborg en gång om året. Så funkar även jag. Just ikväll vet jag dock att det inte får bli för sent. Trots att vi ska äta middag och fira in våren med några av våra närmaste vänner och vet att det sällan blir sängen före 2-3 på natten. Men imorgon har Gustaf fotbollsturnering. Det är samling redan 8:30 nere på vallen. Räddningen i kväll torde vara att Gus båda fotbollstränare och tillhörande söner tillhör dom vi ska hänga med. De vill nog att åtminstone barnen är pigga. I vilket fall, imorgon får vi lyxa till det lite. Som butikskedjan Picard säger – Lite mer OH LA LA. Vi börjar måndag morgon med nybakat.

Tillaga i ugn direkt från frys.

Tillaga i ugn direkt från frys.

20 minuter i ugn, sen är det klart att njutas!

20 minuter i ugn, sen är det klart att njutas!

Som jag berättade tidigare förtjänar just måndagar nygräddade, väldoftande och frasiga croissanter. Självklart bakade med äkta smör, à la boulangerie. Jag och familjen kan intyga – superduper goda! Lite för små bara för min smak. Men är de små får man ta två. Det är sen gammalt!

Enjoy!

Enjoy!

Lyxa till frukosten genom att komplettera med dessa godbitar. Extra mysigt just när man är trött, bakis och skakis! Ät som dom är eller fyll med smör och marmelad alternativt smör, skinka och äggröra. I vilket fall kommer de sätta guldkant på din morgon.

Trevlig Valborg och god morgon Första Maj!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *