Årstiderna

Jag blev så förtjust i min prenumeration på ekologiska grönsaker via Ekolådan att jag även bestämde mig för att testa en annan leverantör, Årstiderna. Jag bestämde mig för att grönsakslådan passar oss bäst. Lådan är utan knölar och räcker till 3-4 personer. Den innehåller alltid många olika sorters grönsaker men aldrig potatisar, båda lätta och lite tyngre grönsaker och en smaksättare eller örtkryddor. Totalt är det 8-12 olika sorters grönsaker i lådan. Denna låda kostar 215 kr plus frakt 35 kr, alltså 60 kronor dyrare än den låda jag tar via Ekolådan. Idag kom första leveransen. Den innehöll:

Morötter, Billeslund, Danmark, kl. I
Timjan, Billeslund, Danmark, kl. I
Brysselkål, Kristian Andersen, Danmark, kl. I
Skärbönor, Cucho Verde Semillero, Spanien, kl. I
Rödkål, Cucho Verde Semillero, Spanien, kl. I
Little Gem sallat, Cucho Verde Semillero, Spanien, kl. I
Knipplök, Cucho Verde Semillero, Spanien, kl. I
Tomater, Eco Sur, Spanien, kl. I
Apelsin, Serviagro 2000, Spanien, kl. I
Blomkål, kl. I

Jag kände mig mycket nöjd med det jag fick. Det är svårt att säga vilken leverantör som är bäst, Ekolådan eller Årstiderna. Priset talar för Ekolådan, men det känns som Årstiderna, just nu i alla fall, har lite roliga varor plus att det inte var jättemycket just av en vara utan ganska lagom av allt. Jag kommer nog fortsätta med Ekolådan ett tag till, men tar en låda från Årstiderna emellanåt.

Grönsakslådan från Årstiderna

Grönsakslådan från Årstiderna

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *