Marabou Kex Mjölkchoklad

Marabou Kex Mjölkchoklad

Marabou Kex Mjölkchoklad

(varuprov) Finchoklad är gott när man vill unna sig något extra, men fulchoklad har definitivt sin charm. Mina favoriter är Fazer blå och Marabou Daim, båda helst i papperslindade styckbitar. Marabou chokladkakor i sina olika smaker är också fulgott. Marabou Frukt & mandel har varit min favorit sedan barnsben och den finns kvar än idag. Det kommer regelbundet nya smaker och nu har ytterligare en ny smak gjort entré, Marabou Kex Mjölkchoklad.

Dags att provsmaka!

Dags att provsmaka!

Får jag verkligen?!

Får jag verkligen?!

Känner mig busig!!

Känner mig busig!!

Marabou Kex Mjölkchoklad är en mjölkchokladkaka blandad med stycksaken Marabou Kex. Det blir alltså en mix av mjölkchoklad, rån, nougat och havssalt. Jag gillar choklad med krisp i och det bjuder verkligen denna chokladkaka på. Det gäller dessutom hela chokladkakan. Kexsmulorna har blandats runt ordentligt. Touch av salt väger fint upp den söta nougaten och bildar en god helhet. Testpanelen Leva Sunt ger tummen upp för nya smaken!

Det var jättegott!

Det var jättegott!

Hur äter du din choklad?

Hur äter du din choklad?

Älskar för övrigt korten på Gustaf när han äter denna choklad (min dotter vill inte vara med på kort). Det var första gången han fick ta en tugga från en hel chokladkaka. I vanliga fall får de bara några bitar eller en rad. Man ser på hans min hur tveksam han är. Får jag verkligen 🙂 ?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.