Granola Bites

Granola Bites

Granola Bites

Granola Bites kommer i två olika smaker, Blåbär och Kokos.

Granola Bites kommer i två olika smaker, Blåbär och Kokos.

(varuprov) Det är mycket produktnyheter i bloggen just nu. En tydlig trend är nyttifiering av olika livsmedel. Efterfrågan på nyttiga och goda mellanmål och snacks är stor. Helst ska de kunna ätas on-the-go. Producenterna gör allt för att tillfredsställa vår önskan. Mellanmålet ska vara enkelt, inte för stort, men samtidigt näringsrikt och praktiskt att ha med sig. Nötter till mellanmål är ett utmärkt val. Anyday lanserar nu ett roligt alternativ till nötter, Granola Bites.

Fiber- och proteinrika bollar gjorda av ugnsrostade nötter och fröer

Fiber- och proteinrika bollar gjorda av ugnsrostade nötter och fröer

Granola Bites kommer i två smaker, Blåbär och Kokos. Det är fiber- och proteinrika bollar gjorda av ugnsrostade nötter och fröer, typ granola, och kommer i en förpackning som är lätt att ta med sig. De är gjorda av naturliga ingredienser, har inget tillsatt socker och är veganska.

Riktigt goda!

Riktigt goda!

Lite mer godis än mellanmål om ni frågar mig. Passar perfekt när man vill unna sig något extra, kanske före eller efter träningen för extra energikick. Bra storlek, krispiga, lagom söta och smakar ljuvligt! Har svårt att utnämna någon favorit, båda var lika goda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *