Julig lunch

Idag är det första advent. Nedräkningen till jul har börjat. Julklappar till barnen har börjat inhandlats. Pepparkakor har bakats. Nu kör vi så det ryker! Mycket ska hinnas med de närmaste veckorna.

Eftersom det är första advent är det okej att börja äta mat och liknande som hör julen till. Nu behöver vi inte smyga längre! Lunchen idag blev därför kokt, färsk julkorv med hemgjord potatismos, senap och grönsaker. Jag och Filippa tog även hemgjorda inlagda rödbetor. Åh, vilken underbar lunch! Korven var hur smakrik och saftig som helst. Jag köper bara färsk, rå julkorv av hög kvalitet. Man får helt enkelt vad man betalar för i det här fallet. Helst vill jag göra min egen julkorv, men i år kommer inte tiden att räcka till.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *