Mat efter träning

Om någon minns så vann jag i maj en månads vasaloppsträning hos Viktor Larsson Hälsa. Igår kväll var det dags för första träningspasset. Vi var fyra träningssugna personer som möttes upp utanför ett soligt och varmt Humlegården. Passet inleddes med lugn jogg i prattempo i ca 15 minuter. Sen följde 10 löpintervaller i lätt uppförsbacke, lätt nedvarvningsjogg i några minuter och sist men inte minst några styrkeövningar (smala armhävningar, dips på bänk, magövning, ryggresningar och plankan) och stretch. Det var jättekul att träna i grupp med likasinnade och väldigt trevliga personer! Jag ser verkligen fram emot nästa träningstillfälle.

När jag kom hem var jag hungrig som en varg. Jag tog en Gainomax på tåget, men väl hemma är det viktigt att äta en ordentlig måltid. Det blev underbart god köttfärssås och spaghetti och olika grönsaker. Till efterrätt en chai latte och en nektarin. Mycket gott och satt som en smäck efter träningen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *