Magiskt god grillmiddag ombord

Allt som behövs till en magiskt god grillmiddag ombord
Allt som behövs till en magiskt god grillmiddag ombord

Att grilla hör sommaren till! Inte minst när vi är ute med båten. Att bara slänga upp allt på grillen är oerhört praktiskt när man enbart har tillgång till ett litet, begränsat kök. Det behöver inte vara så svårt och komplicerat heller. I helgen lagade vi till en magiskt god grillmiddag ombord där arbetsinsatsen i princip var noll.

Grillväder!
Grillväder!

Valet föll på att grilla kött. Finns det något enklare och godare än färdigmarinerad fläskkarré?! Till detta köpte vi färdiga potatisklyftor Svartpeppar & havssalt från Peka. Perfekt tillbehör för kött, fisk och kyckling. De är förkokta och går att ätas kalla eller värmas i ugn/gasugn, på grillen eller stekas i panna. Detta kompletterades med grillad majskolv, grillade champinjoner och färdiga såser. En fräsch grönsallad på sidan om såklart!

Inte dumt alls!
Inte dumt alls!

Så enkelt men så gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.