Matkasse till dörren

I julas fick jag ett presentkort från Middagsfrid på en 5-dagars kasse som tack för att de fick använda en bild som jag hade fotograferat. Nu vet jag inte om de har använt bilden och inte heller jag har använt presentkortet. Men nu kändes det som om det var dags. Frys och kyl är ganska tomma och inspirationen har varit ganska låg. Perfekt läge för att få hem en kasse med fina råvaror och färdigkomponerad meny med tillhörande, ganska enkla ändå, recept.

Som bonus när jag beställde min matkasse kommer jag få med en frukostkasse på köpet, värde 395 kr. Frukostkassen kan innehålla Middagsfrids egna lyxiga müsli, ekologiska ägg, bröd, pålägg, fil och allt familjen kan tänkas behöva på morgonen.

I mitt område sker leveransen på tisdagkvällar vilket innebär att vissa rätter kommer att lagas till i helgen, alternativt sparas till nästa vecka om det är möjligt. Jag vet inte ens när leveransen kommer i morgon så tisdagens middag som blir ugnsbakad falukorv med mos är redan förberedd (det som återstår är att gratinera korven i ugnen samt mosa potatisen och få till ett mos).

Den här veckans meny från Middagsfrid ser ut som följer:

Limekyckling med cashewnötter, Kolja med gräslökskräm, Nötfärsjärpar med blomkålsmos, Linguinepasta med räkor samt Svampcannelloni. Låter gott va?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Anne skriver:

    Spännande, jag ska också testa nu i höst! Första kassen kommer på söndag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.