Nya glas med Muminmotiv hos Max

Nya glas med Muminmotiv hos Max

Nya glas med Muminmotiv hos Max

Vi försöker mestadels äta nyttig och bra mat som gör gott för kropp och knopp. Tänket är ungefär 80-20. 80% bra mat men med utrymme för 20% mindre bra. Vi äter faktiskt pizza varje söndag, om vi inte har gäster över på middag. Köpepizza såklart, hehe! Ibland finns det ingen tid att laga lunch om man är ute på språng eller vid skjuts till och från barnaktiviteter. Då blir det ofta ett besök på Max.

Vi föredrar Max Hamburgare framför McDonald’s. (obs obs, ett totalt osponsrat inlägg, det är bara så!) Bättre urval, godare burgare och framför allt godare pommes och godare dipper. Våra barn är ganska stora och maten i en barnmåltid räcker sällan till. Leksaken lockar inte heller. Men när det är glas då vill de ha en barnbox som de uppgraderar med mer mat. De älskar Muminglasen. Vi har massor med glas hemma i skåpet. Nu är det nya glas med Muminmotiv hos Max.

Nu finns både glas och muggar att få.

Nu finns både glas och muggar att få.

Glasen ingår när man köper en av Max barnmenyer. Det finns fyra olika nya motiv. Man kan också välja på Muminmuggar i plast med fyra olika motiv. Perfekt för mindre barn som inte kan hantera de tunna vanliga glasen. Fungerar självklart lika bra till äldre barn och tål både varm och kall dryck.

Muminglas är standard för barnen hemma till middagen.

Muminglas är standard för barnen hemma till middagen.

Jag ogillar egentligen när hamburgerkedjorna lockar barnen till sig genom leksaker. Men är det användbara saker som böcker och glas får de stor tumme upp från mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Vilka söta muggar och glas ?önskar vi hade max här men det är 12 mil till närmaste.?

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Aj då! Jag skulle ju kunna köpa till dig och skicka men det lär ju bli dyrt med porto… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *