Max firar sommar med Mumin

Bästa sommarbudet kommer från Max Hamburgare!

Bästa sommarbudet kommer från Max Hamburgare!

I år fyller den omtyckta Muminfamiljen 70 år. Jag är uppväxt med Mumin och har alltid haft en hatkärlek till dessa figurer. Jag läste ofta Mumin-serieböckerna på biblioteket när jag var liten men tyckte att serien var för mörk och otäck. Sedan hade jag svårt för den finlandssvenska uppläsningen av boken (dåtidens tecknade serier) på tv. Jag har dock läst dagens Muminböcker med mina barn och kollat på de olika Muminfilmer som finns och känt att Mumintrollen har utvecklats positivt och är helt okej. Mina barn har alltid gillat dessa figurer!

Sommarkit med Mumin-tema finns nu i en Max-box nära dig!

Sommarkit med Mumin-tema finns nu i en Max-box nära dig!

Några som gillar Mumin är Max Hamburgare. Under året 2015 kommer Max att fira Muminfamiljens jubileum genom att dela ut olika Muminleksaker tillsammans med barnens måltid, Maxboxen. Glas och pussel har delats ut under våren och nu är det dags för sommarleksakerna att göra entré i boxarna. Max tror nämligen på vackert väder och har därför satsat på leksaker som passar långa, sköna dagar på stranden fyllda med skratt och lek. Det är badbollar, solskydd till bilrutan, kast-leksaker och målarböcker med klistermärken, samtliga med Mumin på. Andra fina saker med Mumintema finns att köpa i Mumins webbutik. Muggarna är till exempel riktigt snygga!

Kasta!

Kasta!

Och fånga!

Och fånga!

Bollen skjuts iväg!

Bollen skjuts iväg!

Och jag ska fånga!

Och jag ska fånga!

Idag fick jag och barnen ett bud från Max Hamburgare med alla trevliga sommarleksaker samlade i en underbar strandväska. Den blev jag riktigt förtjust i och kommer bli väl använd i sommar! Det var bara Gustaf hemma när budet kom och han blev riktigt glad över leksakerna. Badbollen blev en riktigt bra fotboll! Sedan testade han och jag kast-leksaken som var jätterolig. Bollen hade sugploppar och fastnade när man fångade bollen. Det gav upphov till många skratt!

Handduk, mousserande och goda kakor!

Handduk, mousserande och goda kakor!

Vi fick även med en riktigt snygg och bra handduk, en flaska alkoholfri mousserande dryck och grymt goda Chocolate Chip Cookies som finns att köpa på Max. Nu får vi hoppas att det fina vädret kommer precis som SMHI utlovar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.