Vi hade i alla fall tur med vädret

Idag har vi haft kanonväder hela dagen här hemma i stan. Strålande sol och 20-23 grader ungefär. Härligt! Självklart blir det då grillning till middag. Vilken tur vi hade! Tror ni inte att ovädret drog in hur snabbt som helst och vände den klarblåa himlen till en grådaskig sådan. Blixtar och dunder så det stod härliga till. Som tur var drog det in precis när vi väl satt och åt och som också var tur var att vi åt inne.

Kvällens grillmiddag blev de alltid lika goda hemgjorda hamburgarna serverade i Frisco-bröd med ost, senap, grillsås, lök, smörgåsgurka, vanlig gurka, tomat, paprika, isbergssallad, guacamole och bearnaisesås. Lucky me – det blev rester över till lördagens lunch. Trevligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *