Glassnyheter från Ben & Jerry’s

Glassnyheter från Ben & Jerry's

Glassnyheter från Ben & Jerry’s

Älskar de pastelliga färgerna!

Älskar de pastelliga färgerna!

Vår = glasspremiär!!

Vår = glasspremiär!!

Visst, det är kallt och snöigt ute. Men nu är det hög tid att ta in våren i våra liv tycker jag. Ut med det mörka och murriga, in med det ljusa och fräscha. Själv slog jag till på färggranna tulpaner och glassnyheter från Ben & Jerry’s i pastelliga, våriga färger. Ben & Jerry’s kommer med två spännande glassorter. Jag älskar glass och Ben & Jerry’s med sin glass ”extra allt” sätter alltid guldkant på livet!

”Love is…”

”Love is…”

Först ut är kärleksglassen ”Love is…” som släpps lagom till Alla Hjärtans Dag. Det är kolagräddglass med rosa salta kolabitar, en virvel med kex, rosa fudgetopping och rosafärgade hjärtan med vit chokladsmak. Den är som uppbyggd i tre lager så se till att få med alla delar så att du inte missar något av det goda. Det är helheten som gör den så galet god.

Coconutterly Caramel’d

Coconutterly Caramel’d

Den andra nyheten är ett nytillskott i Ben & Jerry’s veganska Non-Dairy sortiment. Den heter Coconutterly Caramel’d och är en mandelbaserad kokosglass fylld med stora härliga choklad-chunks i kombination med kokos, kola och kakor. Man behöver absolut inte vegan för att älska denna glass. Den är amazing! Min nya storfavorit tack vare de riktigt fina chokladbitarna som det inte snålas med!

Toppbetyg från hela familjen!

Toppbetyg från hela familjen!

Båda glassarna är extremt söt men det spelar liksom ingen roll, de är så galet Ben & Jerry’s goda och man vill bara ha mer!

De lanseras vecka 6 på 7-eleven och i Pressbyrån. Övriga affärer i vecka 11.

*Obetalt samarbete – produktprov*

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.