Wiener Original

Wiener Original

Wiener Original

Lika sant som det är att vi i princip alltid äter kyckling till lunch på söndagar är det att vi i princip alltid äter korv med bröd till lunch på lördagar. Hahaha, enkelspårig familj kanske ni tänker men jag tänker, galet skönt att inte behöva fundera på vad tusan jag ska laga för mat idag. Det bekymret har jag veckans alla andra luncher och middagar. Jag försöker köpa lite finare korv med högre kötthalt och mycket smak för att få till en hyfsad kvalitet på lördagslunchen. Den här helgen (varuprov) testade vi nyheten Wiener Original från Lönneberga.

Klassisk lördagslunch hemma hos familjen Sundberg.

Klassisk lördagslunch hemma hos familjen Sundberg.

Wiener Original är en wienerkorv som både går att steka och koka, den har en grövre struktur för lite mer tuggmotstånd och kötthalt på 80%. Den är fri från gluten och mjölk. Jag kan med handen på hjärtat säga att det här var en korv som verkligen gick hem hos hela familjen. Den kändes verkligen mer matig och hade riktigt god smak. Vi valde att koka korven. Den här ska jag hålla utkik efter i affären. Nackdel priset – 6 korvar för ca 36 kr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.