Favoriter är till för att upprepas

I förra veckan lagade jag för första gången till en vietnamesisk nudelsallad med biff och det blev en stor succé! En fräsch rätt och med underbara smaker! Hela familjen var stormförtjusta och vi slickade nästan tallrikarna. Visst, till Gus gjorde jag en specialvariant eftersom han brukar vara kinkig och inte ens vill smaka mat med sallad och starka smaker. Han fick helt enkelt bara kött, nudlar och de grönsaker han gillar på sidan om. Varför utmana ödet liksom?!

Godare mat får man leta efter!

Så fort maten var uppäten längtade jag till nästa gång denna mat skulle serveras. Och varför inte ikväll tänkte jag?! För att variera mig lite bytte jag ut köttet mot kycklinglårfilé. I övrigt följde jag receptet med samma ändringar som sist.

Nudelsallad med kyckling

Behöver jag säga att det var gott?! Gissa själva!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *