En frillastisk frukost

En frillastisk frukost!

En frillastisk frukost!

Finns det något härligare än lediga dagar/semester, sol och värme?! Man blir lycklig från själen och ut! Min första semesterdag inledde jag med en Frillastisk frukost. En fantastisk frukost bestående av kall och svalkande frozen smoothie bowl toppad med frukt och bär, en smörgås och en kopp te. Självklart åt jag min frukost i solen ute i bersån!

Frozen smoothie bowl!

Frozen smoothie bowl!

Grönt är skönt!

Grönt är skönt!

Frillastisk frukost, nej jag har inte skrivit fel. En frozen smoothie bowl gjord på favoriten Frill. Frill, den nyttiga glassen. Fryst frukt, bär och grönsaker mixat till en glassliknande konsistens och kommer i färdigförpackat format. Det är inget tillsatt socker utan sockret kommer enbart från frukt och grönsaker. Inga sötningsmedel är tillsatta. Favoriten just nu är Refreshing green (spenat, selleri, avokado, basilika, dadlar, ananas, mango och makadamianöt). Oerhört fräsch och god. Måste bara tillägga att jag är lika förtjust i de övriga två smakerna.

Underbart att sitta i bersån och njuta!

Underbart att sitta i bersån och njuta!

Min frozen smoothie bowl gjorde jag genom att mixa Frill med Lindahls vaniljkvarg till en mjuk och följsam mjukglass-ish. Toppade med tinade hallon, blåbär och skuren kiwi. Det var helt galet gott! Var faktiskt tvungen att gå och göra mig en portion till, hehe!

Har ni ännu inte testat Frill är det dags nu!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.