Naturhamn Napoleonviken

Naturhamn Napoleonviken

Naturhamn Napoleonviken

Napoleonviken är en av skärgårdens största och mest populära naturhamnar

Napoleonviken är en av skärgårdens största och mest populära naturhamnar

Vårt näst sista stopp blev i naturhamn Napoleonviken. En vik jag blev blixtförälskad i med sina vykortsvackra vyer från de höga omgivande klipporna. Sååå vackert! Napoleonviken är en av skärgårdens största och mest populära naturhamnar med sin närhet till och från Stockholm city och är ett perfekt stopp eller avslut på skärgårdssemestern.

Position: 59°14,16 N 18°23,59 E

Nybakat fika i kvällssolen!

Nybakat fika i kvällssolen!

Napoleonviken ligger vid ön Ägnö, cirka 4 sjömil sydost om Saltsjöbaden. Ön är lättillgänglig och enkel att lägga till vid. Det som gäller är ankare och bergskilar eller träd. Alternativt svajankring. Nästan alla stränder går att förtöja vid. De höga klipporna och den omgivande skogen gör att hamnen blir extra skyddad och är trevlig att vistas i oavsett väder. Det ligger faktiskt båtar i viken nästan året om.

Den här pärlan tycker jag inte ni ska missa!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.