Njut tillsammans

Njut tillsammans!

Njut tillsammans!

Några av de bästa ögonblicken i livet är de vi delar med våra nära och kära. En av mina bästa dagar var när jag och Mattias gifte oss omgivna av de vi älskar allra mest. En annan var min 40-års fest. Men även en helt vanliga kvällar hemma tillsammans med maken och barnen har varit fantastiska. Man brukar säga att delad glädje är dubbel glädje. Som Buzzador-medlem testar jag just nu den italienska chokladtillverkaren Ferreros tre senaste nyheter som passar perfekt att delas och därmed förgylla vår tillvaro. Njut tillsammans är mottot.

Nyheterna som jag buzzar är påsarna med Kinder Maxi Mini, Kinder Bueno Mini och Kinder Schocko-Bons. Påsarna innehåller minivarianter av Kindergodisar som sedan tidigare redan finns på marknaden. Kinder Maxi Mini är en mjölkchokladbit fylld med mjuk mjölkfyllning, Kinder Bueno Mini är bitar av krispigt kex och mjölk- och hasselnötsfyllning med ett överdrag av mjölkchoklad och slutligen Kinder Schoko-Bons som är mjuk mjölkfyllning och krispiga bitar av hasselnötter i ett täcke av mjölkchoklad.

Vi har en liten godistjuv i familjen!

Vi har en liten godistjuv i familjen!

Jag har bara gott att säga om dessa godisar. Riktigt smakfullt och gott! Bueno Mini och Schocko-Buns med sitt krisp och härliga tuggmotstånd gillade jag allra mest. Jag gillar också det lite mindre och styckformade formatet. Det gör det enkelt att ta precis den mängd man är sugen på för tillfället. Och nöjer man sig inte är det bara att hämta en eller ett par till och njuta av. Chokladen passar både stor som liten. Mina barn gillade dom lika mycket som jag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.