Noa Relaxation för lugn, ro och god dryck

Noa Relaxation för lugn, ro och god dryck

Noa Relaxation för lugn, ro och god dryck

Att min favoritdryck heter Coca Cola Light har nog inte undgått någon av mina trogna läsare. Den innehåller koffein som gör mig pigg och ger mig ork. Men det finns tillfällen då man gärna vill ha en god dryck samtidigt som man vill ha lugn och ro. Det passar sig inte alltid att komma upp i varv. Då har jag en annan favoritdryck jag berättat om tidigare, Noa Relaxation. Noa Relaxation för lugn, ro och god dryck.

Noa Relaxation bidrar till minskad stress, ökad mental förmåga, koncentration och minnesfunktion. Man blir skarp i huvudet men lugn i kroppen. Den är gjord på citronmeliss och grönt te-extrakt med L-theanin. En flaska motsvarar 15 koppar grönt te. Drycken är lågkalori och helt fri från koffein. Noa Relaxation har hittills funnits i smakerna Fläder & Rabarber samt Blåbär & Björksav men nu kommer nyheten Vildäpple & Krusbär.

Fungerar lika bra till vardags som till fest.

Fungerar lika bra till vardags som till fest.

Jag har svårt att avgöra om drycken har de hälsoeffekter den utger sig för att ha men en sak är säker, den är supergod! Den nya smaken godast hittills med en fräsch smak av svensk sommar. Servera iskall i vackert glas. Fungerar lika bra till vardags som till fest. En ny favorit hos mig som lätt skulle kunna slå ut colan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.