Nya lättare chips från Estrella

Nya lättare chips från Estrella

Nya lättare chips från Estrella

Det är nytt år. Många har nyårslöften om att leva hälsosammare. Träna mer och äta nyttigare. Tänk dock på att ha en bra balans. Dra inte in på allt sådant som du tycker sätter guldkant på tillvaron, vad det än må vara. Det kommer bara ha en motsatt effekt än den du hoppats på. Chips och tilltugg sätter guldkant på mångas fredagsmys. Man behöver inte dra in helt på detta. Istället för att sitta och äta direkt ur en påse och helt plötsligt upptäcka att den är helt slut (hur gick det till liksom?!), häll upp i en mindre skål och när den är slut, är det slut! Nu kan vi dessutom njuta av nya lättare chips från Estrella.

Estrella Lättare.

Estrella Lättare.

30% mindre fett, 100% god smak

30% mindre fett, 100% god smak

I slutet på januari släpper Estrella nya lättare chips med 30 % mindre fett. De kommer i smakerna Salt respektive Sourcream & Onion. Perfekt om man vill ha ett snacks med lite mindre kaloriinnehåll än de traditionella chipsen, men fortfarande knapirga och smakrika chips. Jag känner ingen större skillnad mot de traditionella, de är precis lika goda. Valet känns därmed enkelt – nu kan jag helt enkelt ta en större skål än tidigare, hehehe!

Estrella Linschips Sourcream & Onion

Estrella Linschips Sourcream & Onion

40% mindre fett, 100% god smak

40% mindre fett, 100% god smak

Rena rama hälsobomben - 13% protein.

Rena rama hälsobomben – 13% protein.

Samtidigt lanserar Estrella ett helt nytt chips gjort på proteinrika linser. Linschipsen är kryddade med Sourcream & Onion. De innehåller 40% mindre fett och hela 13% protein. De är knapriga och välkryddade. Fluffiga och spröda. Riktigt goda tycker jag. En hiss med andra ord! Jag ser fram emot fler smaker på linschipsen. Både Salt samt Lök, Paprika och andra smakrika alternativ tror jag passar riktigt bra. Jag kommer garanterat köpa linschipsen igen!

Riktigt sprött, knaprigt och smakrikt!

Riktigt sprött, knaprigt och smakrikt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Vi fastnade för linschipsen, även sonen tyckte de var supergoda:)! Ha en fortsatt fin dag. Kram:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *