Nya smaker från Johnnys

Jag är ett stort fan av produkterna från Johnny´s. Min absoluta favorit är Johnny’s klassiska sötstarka senap. Den är god till typ allt. Johnny’s har ett fantastiskt utbud av olika produkter och nu har det kommit nya smaker från Johnnys.

Nya smaker från Johnnys

Nya smaker från Johnnys

Det är tre nya smaker/produkter som lanseras lagom till grillsäsongen 2017. Som vanligt när det kommer till säsongsmakerna är det lite oväntade kombinationer. Nyheterna är:

Johnny’s Ketchup Sötstark. En söt men ändå frisk ketchup som innehåller både tomat, paprika och chili.

Johnny’ Senap med mörk rom. En helt klart annorlunda senap. Mycket fruktigare och sötare än vad man är van vid.

Johnny’s BBQ-sås Black Garlic & Chili. En sötaktig smak av honung från fermenterad vitlök i kombination med hetta från chili.

Passar de nya smakerna till varmkorv med bröd?!

Passar de nya smakerna till varmkorv med bröd?!

Till lunch blev det ett test av ketchupen och senapen. Den intogs till varmkorv och bröd. Ketchupen var lite syrligare än vad man är van vid men hade ändå perfekt sötma med en frisk och fräsch ton. Mums! Senapen däremot gillade vi inte alls. Den passade i alla fall inte till korv med bröd. Den hade en allt för kraftig rom-smak och var på tok för söt.

BBQ-såsen testades till middagen då det serverades porchetta. Såsen var som en BBQ-variant av den sötstarka senapen. Söt, stark men ändå frisk. Gott!

Självklart finns det andra användningsområden än de som vi testade nyheterna till. Ketchupen kan förutom till korv användas som dipp till kycklingspett och vårrullar eller som smaksättare i grytor och köttfärssås. Senapen till klassiker som korv men även på en kantarelltoast, till grillad blomkål eller som sushitillbehör. BBQ-såsen passar till allt från ribs, pulled pork, plankstek och hamburgare till grillad vattenmelon med fetaost. Självklart är det bara fantasin som sätter gränserna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *