Standup paddle board

Standup paddle board

Zapper Wild – Standup paddle board

Ni kanske har hört talas om standup paddle board, SUP? Det har varit en stor trend i Sverige de senaste åren och blir bara större och större . Jag och Mattias prövade det för några år sen i Stockholm och det var en häftig upplevelse. Det är både kul samt är bra träning för hela kroppen.

Redan förra året funderade vi på att köpa en egen SUP och i år slog vi till. Vi ville ha en stabil modell, gärna med gott om förmonterade d-ringar för förtöjning samt bagage-nät. Vi letade på nätet och hittade till slut en modell som heter Zapper Wild från Black cat boards. Den har till och med spöhållare monterad. Vi kan varmt rekommendera den här modellen för alla båtägare!

Se tidigare inlägg för fler bilder!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.