Ugnsbakad lax och tomater

Nu var det dags för lax till middag igen. Jag försöker se till att vi äter fisk (helst fet fisk) minst två dagar i veckan.

Idag blev laxen ugnsbakad med citron, dill och flingsalt. Runt om la jag stora, fina röda tomater som jag droppade olivolja, flingsalt och färsk rosmarin över. In i ugn på 200 grader ca 15-20 minuter beroende på laxens tjocklek. Till fisken blev det broccolimos och råkostsallad. Jag har sagt det förut och säger det igen, jag älskar färsk lax!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *