När vi ändå är inne på nyttigt snacks

Seaweed snackJag tipsade häromdagen om de nyttiga och goda fruktchipsen från Nim’s. När vi ändå är inne på nyttigt snacks vill jag också passa på att tipsa om min favorit Seaweed Snack från Nutri-Nick. Seaweed Snack eller Sjögrässnacks. Nutri Nick Seaweed Snacks är algchips som är penslade med rapsolja och sedan rostade med en touch av havssalt. Den finns i två smaker, Naturell och Wasabi. De innehåller bara 1 g kolhydrater/förpackning, är glutenfria och perfekt för veganer.

Den naturella är min favorit. Funkar precis lika bra att äta som den är, eller varför inte strössla över en hemgjord sashimi, lax eller annan fiskrätt för lite extra crisp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *