Öppet hus och trevlig lunch

Den här härliga söndagen började tidigt och har fortsatt i 180. Efter löptur och tripp till simhallen fortsatte vi till den lokala brandstationen som hade öppet hus. De visade upp sina brandbilar, ambulanser och akutbilar, det var tipspromenad, man fick spruta vatten med brandslangarna, släcka brinnande dockor, sitta i brandbilarna, etc. Ett himmelrike för barn och pappor (!).

Filippa lämnades på ett bowlingkalas och resten av familjen begav sig till de Stockholmsbosatta svägerskorna. Där fanns även barnens farmor och farfar på besök och vi bjöds på mycket god lunch och tillhörande fika.

Sedan hem och nu väntar en förhoppningsvis lite lugnare söndagskväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *