Pasta carbonara

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara blev kvällens middag. Den serverades med extra parmesan samt ärtor-, majs- och paprikablandning. MUMS!!! Pasta Carbonara, 4 port

200 g skinka
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
100 g parmesanost
3 ägg
3 msk grädde
Salt och peppar
Pasta i valfri mängd

Koka pastan. Hacka skinka, lök och vitlök. Fräs löken först och fräs sedan på skinkan. Rör ned skink- och lökblandningen i den avrunna färdigkokta pastan. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av parmesanosten. Häll ned i pastablandningen och rör ordentligt så det inte stelnar till. Krydda efter smak. Servera med parmesanen samt ev en äggula var.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Molly skriver:

    tittar in för att önska dig en fortsatt bra dag samt fråga om allt är bra?:) kram

  2. Petra skriver:

    WOW – jag älskar carbonarapasta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.