Perfekta gå-bort-presenten

Nu när skogarna är fulla med blåbär är det bara att försöka ta sig tid och ge sig ut och plocka. Blåbär är gott och kan användas på många fantastiska sätt. Ett tips är att göra sin egen blåbärssylt. Köp hem syltsocker och följ något av recepten på baksidan. Man kan välja på ”vanlig” sylt/marmelad och lättsockrad variant. Vi gör alltid den lättsockrade som vi faktiskt tycker ger det bästa och godaste resultatet.

Hemgjord blåbärssylt är en perfekt gå-bort-present. Gör en fin etikett och slå in i något fint papper, gärna celofan med fina snören kring. Blir garanterat uppskattat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.