Äntligen nytt!
Jag älskar att ta vara på rester. Det blir nästan som en utmaning! Ibland måste dock även jag slänga överbliven mat och mat som blivit gammal.
För det mesta har jag med lunchlåda till jobbet. Ibland går jag dock ut och äter eller köper någon god färdigrätt från närmaste butik. Ni som hängt med på bloggen ett tag vet att mitt favoritmärke på färdigmat är den färska färdigmaten från Gooh där Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren, står bakom recepten.
Nu äntligen har Gooh kommit med två spännande nya smaker. Det var ett tag sedan. De nya smakerna är Fransk fiskgryta och Chili con carne.
Den franska fiskgrytan består av bitar av lax och kolja tillsammans med potatis, morot, broccoli, vitlök och färska örter.
Chili con carnen är gjord på blandfärs, solmogen tomat, vitlök och chili som fått koka länge. Tre olika sorters bönor ingår – kidneybönor, vita bönor och svarta bönor. Den serveras med ris.
Båda rätterna verkar riktigt spännande och jag ser fram emot att få testa dom! Återkommer med recension inom kort.
Storsäljaren inom Goohs menyer är fortfarande Köttbullar med potatismos och gräddsås, baserat på hovtraktören Werner Vögelis originalrecept från 50-talet. Ingen rätt verkar putta ner köttbullarna från tronen. Mina favoriter är pannbiffen och laxen men jag har faktiskt inte blivit besviken på någon rätt!
Senaste kommentarer