Sushi

Sushi är något jag börjat äta på senare tid. Och jag älskar det! Det är så gott! I fredags delade jag och Mattias på en Familjesushi på 30 bitar (!) bestående av 10 lax, 5 räkor, 2 tonfisk, 2 avokado, 2 ägg, 2 tofukuddar, 2 ål och 5 rullar. Självklart orkade vi inte äta upp alla bitar, trots att även Filippa smakade en sushibit. Det blev även över till en god lördagslunch.

Jag har köpt hem sushiris och risvinäger och kommer i veckan även köpa hem fler ingredienser som behövs så att vi kan testa att göra egna sushi. Har hört att det ska vara både kul och blir minst lika gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.