Popped Cheese

Popped Cheese

Popped Cheese

Som medlem hos Buzzador får jag då och då hem nya produkter för test. Den här gången är det nyheten Popped Cheese med smaken Aged Havarti från Castello som ska sättas på prov.

Castello popped cheese är ett snacks som är gjort på enbart ost. Osten är lagrad Havarti och har en hög proteinhalt med sina 36%. Osten genomgår en behandling där den värms upp och torkas under rotation. Detta får osten att poppa vilket ger snackset sin krispighet.

Nyheten passar som ett proteinrikt eftermiddagssnacks, del av ett mellanmål, som extra energi när man är på språng, till drinken en fredagskväll eller smulad över en god sallad.

Gillar man lagrad ost är detta det perfekta snackset. Krispigt och med en fantastiskt god, ganska stark ostsmak! Min enda invändning är att snacksbitarna är lite för små. Typ nötstorlek. Det är dock lättfixat. Bara att äta desto fler!

Popped Cheese får tummen upp av hela familjen. Kul med ett snacks som inte är gjort av frukt och grönsaker eller kött!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *