Varmkorv i Crock Pot

Varmkorv i Crock Pot

Varmkorv i Crock Pot

I morgon söndag fyller min son Gustaf 12 år. Detta ska såklart firas i dagarna tre! Kompiskalas, släktkalas och bara lite myskalas inom familjen. Igår var det kompiskalas som stod på agendan. Gustaf hade bjudit in sina bästa kompisar på Movie Night med mat, dricka, godis och snacks i massor. Och film såklart! Det var totalt 10 barn/ungdomar. Vi gjorde det enkelt för oss och bjöd på varmkorv med bröd till middag. Men hur fixar man varmkorv till 10 barn? En del kanske äter 4-5 korvar, andra 1-2. Här kommer dock bästa tipset. Koka varmkorv i Crock Pot. Hur smidigt som helst.

Dags för barnen att hugga in!

Dags för barnen att hugga in!

Kokkorv blir godare av ett gott korvspad. Lök, peppar och lagerblad lyfter smaken ett snäpp. Jag hällde i 40 korvar i min Crock-Pot 6,0 sauté. Fyll upp med vatten så det täcker alla korvarna. I med lök och kryddor. Låt gå på svag värme under lock i 1-2 timmar beroende på mängden korv och vatten. Håll sedan på varmhållning tills det är dags att servera.

Recept korvspad

Per liter vatten:

1 liter vatten
1 tsk salt
½ st gul lök
10 vitpepparkorn
10 kryddpepparkorn
1 lagerblad

8 stora påsar chips och 5 påsar micropopcorn!

8 stora påsar chips och 5 påsar micropopcorn!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *