Premiär

Vi kunde inte hålla oss längre. Igår kväll blev det premiärdopp i spabadet. Det var helt UNDERBART!!! 36 grader i vattnet, klarblå himmel och solsken, massage och bubblor, vattenfall, läcker belysning (som man dock inte såg i solskenet), glada barn och make och sist men inte minst bubbelsaft till barnen, öl till Mattias och cider till mig. Vi hade tänkt att öppna en flaska mousserande men vi sparar det till helgen då en hel flaska att dela på två känns lite väl mycket en vanlig onsdag.

Ingen hade lust att hoppa ur badet och ta ett kort. Jag låter därför några glas mousserande vin få symbolisera premiärdoppet. Jag lovar, det kommer bli många fler bad framöver!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.