Pretto PR pressdag

Pretto PR pressdag

Pretto PR pressdag

På lunchen igår passade jag på att besöka Pretto PR pressdag för att spana in vad deras kunder satsar på inför SS19. Precis som i våras fick jag ta del av massor av inspirerande nyheter inom mode, konst, dryck och skönhet.

Design Bahkadisch

Design Bahkadisch

Vackra tavlor och konst.

Vackra tavlor och konst.

Här finns många vill-ha'n på en och samma hylla!

Här finns många vill-ha’n på en och samma hylla!

Förra året fanns Bahkadisch på plats under dagen, målade självporträtt av oss besökare och visade upp sina illustrationer. I år fanns hon inte på plats personligen men illustrationerna fanns på plats. Hon har på sista tiden börjat måla i färg och jag är så sugen på att köpa en tavla och ha hemma på väggen. Älskar hennes stil. Pretto har även en annan konstnär under sina vingar som också visade upp sin fantastiska konst. Ni kanske fattar, jag älskar tavlor och konst! Härliga nyheter inom varumärket Rosendahl Design Group fanns också på plats.

Understatement underwear

Understatement underwear

Köp en bralette och skänk 100 kr direkt till cancerforskning.

Köp en bralette och skänk 100 kr direkt till cancerforskning.

Vem skriver inte under på denna?!

Vem skriver inte under på denna?!

Den nya kollektionen från det svenska underklädesmärket Understatement fick man klämma och känna på. Så fina. Älskar designen, den fina spetsen och detaljerna. Understatement stödjer Rosa Bandets insamling och har under oktober månad tagit fram en specialdesignad bralette där 100 kr av varje såld produkt går direkt till cancerforskning. En sådan här bralette är givetvis på väg hem till mig och vad väntar du på?!

Bea Szenfeld

Bea Szenfeld

Köp ett Rosa Band du också!

Köp ett Rosa Band du också!

När jag ändå är inne på Rosa Bandet ska ni självklart också köpa minst ett Rosa Band. Årets Rosa Band är formgivet av Bea Szenfeld. Kostar endast 40 kr och säljs på ICA, Apotek Hjärtat, XXL och Lindex. Jag har ett band på alla mina jackor jag alternerar mellan.

Nagelteknolog från Dashl.

Nagelteknolog från Dashl.

Vid förra årets besök fick jag som sagt ett fint självporträtt av Bahkadisch. I år fick jag chansen att för första gången, tro det eller ej, testa på manikyr. Nagelteknolog från Dashl fanns på plats och målade våra naglar. Jättefint!

Lunchen gick i rosa!

Lunchen gick i rosa!

Rosa sockervadd - mums!

Rosa sockervadd – mums!

Maten gick också på temat Pink October. Jordgubbar, rosa drinkar och drycker, rosa bakverk och godis och rosa luncher (lax och rödbeta i en blandad salladsburk). Mycket gott och inspirerande!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.