Prideflaggan blir frimärke

Det blev precis officiellt att Prideflaggan blir frimärke. Den 4 maj ger PostNord ut frimärket som en symbol för mångfald och allas lika värde. Pridefrimärket är formgivet av konstnären Lisa Rydell.

Prideflaggan blir frimärke

Prideflaggan blir frimärke

Genom att ge ut ett frimärke med Prideflaggan vill PostNord framhålla allas lika värde och styrkan i människors unika egenskaper och olikheter. Prideflaggan har aldrig återgivits på ett frimärke tidigare. Det ska bli spännande att se hur omvärlden kommer att reagera på detta. Bra initiativ och hur coolt som helst tycker jag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *