Råsaftscentrifug

Äppel- och morotsjuice

Äppel- och morotsjuice

Jag har länge funderat på att köpa en råsaftscentrifug för att göra egen nyttig juice och efter att ha varit hemma hos några vänner i helgen som köpt en så slog vi också till i söndags. Vi testade omedelbart med att göra en morots- och äppeljuice. Det blev kanongott! Juicen fick en fräsch och len smak. Barnen gillade den inte då den även innehöll färsk ingefära och det är en smak de inte är vana vid.

Något som slog oss var att det gick åt otroligt mycket frukt och grönt för att göra några glas juice. Inte undra på att det kostar att köpa färskpressade juicer.

Det medföljde en dvd och den gav tips på flera juicer som verkade jättegoda och som även barnen säkert kommer tycka om. Det kommer att göras mycket juice hemma nu framöver!

Äppel- och morotsjuice, 8 dl

2 äpplen
2 kg morötter
1 cm färsk ingefära

Skala morötter och ingefära. Kör i råsaftscentrifugen och häll upp i glas fyllda med is.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *