Revbensspjäll

Filippas födelsedag igår avslutades med middag på O´Learys i Sundbyberg. Vi var lite skeptiska till att barnen skulle orka någon mat överhuvudtaget eftersom det åts en hel del tårta och kakor på kalaset och allt godis i påsen slank ner i barnens magar. Själv var jag rejält hungrig även om jag ätit både tårta, kakor och godis.

Till förrätt tog vi in en tallrik nachochips med dippsåser. Det är alltid mysigt att sitta och dippa och ha nåt att tugga på i väntan på maten.

Både jag och Mattias valde BBQ Baby Back Ribs som serverades med pommes och coleslaw. Barnen fick dela på en hamburgare med pommes. Vår mat var fantastiskt god. Glazen på ribsen var oerhört smakrik och god och pommesen perfekt friterad. Även barnen måste ha gillat maten för de slukade allt.

Ribs har vi aldrig grillat hemma. Nu står det definitivt på att-grilla-listan.

Restaurangbesöket var en perfekt avslutning på en underbar dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.